Curtea de Apel Pitești – decizie de ultimă oră în dosarul lui Ion Georgescu!

0

Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, răâne în arest la domiciliu, potrivit unei decizii luate de către magostrații Curții de Apel Pitești în această după amiază. Edilul a atacat cu apel hotărârea judecătorilor de la Tribualul Argeș prin care i s-a prelungit măsura preventivă pentru încă o lună, dar argumentele aduse de acesta prin apărători nu a convins instanța de judecată să schimbe arestul cu o măsură mai blândă.

CITEȘTE ȘI: DOI FRAȚI GĂSIȚI MORȚI ÎNTR-O ÎNCĂPERE! TRAGEDIE DE NEDESCRIS!

„În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală raportat la art. 205 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul Georgescu Ion, împotriva încheierii din data de 21 februarie 2024 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală în dosarul nr. 6181/109/2023/a2. În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 20 februarie 2024, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie” se arată decizia instaței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata