Curtea de Argeș: A sosit noul generator la stația de tratare a apei de la Cerbureni!

0
Astăzi a sosit la stația de tratare a apei de la Cerbureni noul generator. Este vorba despre un Grup electrogen Zenessis ESE 725 DWR, echipat cu motor diesel, marca DEWERK ; putere stand by 725kVA/580kW; carcasă insonorizantă vopsită în camp electrostatic, proiectată modular cu uși de acces în interior pe toate laturile generatorului; autonomie a rezervorului de 10 ore la capacitate maximă.
Panoul de comandă este dotat cu modul de comandă DEEP SEA ELECTRONICS, prevăzut cu posibilitatea de pornire și oprire grup electrogen, atât în modul automat cât și în modul electric. Modulul de comandă monitorizează rețeaua electrică și poate comanda și controla Panoul AAR de declanșare automată a rezervei.
Noul generator rezolvă problema întreruperii furnizări apei în oraș atunci când energia electrică este oprită la Cerbureni.
Stația de tratare, ca și rețeaua de apă și canal, sunt administrate de SC Aquaterm.
„Ne bucurăm că am văzut generatorul aici, e foarte important pentru noi toți. Zilele următoare vor fi făcute probe și imediat va fi pus în funcțiune. Pe lângă celelalte lucrări care se fac pentru înfrumusețarea orașului, achiziția generatorului este un lucru foarte bun pentru confortul cetățenilor”, spune primarul Constantin Panțurescu, prezent la stația de tratare de la Cerbureni atunci când generatorul a venit cu un camion și a fost așezat pe platformă cu ajutorul unei macarale.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata