Curtea de Argeș. Două proiecte importante – în dezbatere publică!

0
Două regulamente referitoare la gospodărirea municipiului și la organizarea și funcționarea piețelor și târgurilor din Curtea de Argeș sunt în dezbatere publică.
Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Curtea de Argeș, precum și stabilirea, constatarea și sancționarea faptelor ce constituie contravenții este în dezbatere publică toată luna septembrie. Regulamentul stabilește contravențiile și sancțiunile corespunzătoare, aplicabile instituțiilor publice, agenților economici, asociațiilor de proprietari/locatari, celorlalte persoane juridice, precum și persoanelor fizice, pe raza municipiului Curtea de Argeș, în vederea unei bune gospodăriri a unității administrativ teritoriale.
Regulamentul poate fi consultat la adresa:
Al doilea document aflat în dezbatere publică este cel referitor la piețele și târgurile din municipiu – Regulament de organizare şi funcţionare a pieţelor și târgurilor în municipiul Curtea de Argeș. Acesta stabileşte reguli specifice de comerţ cu amănuntul, ocazional, de gros şi diferite prestări de servicii în piețele şi târgurile din oraș. Acesta poate fi consultat la adresa:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata