Cutremurător! Bebeluș mort în brațele mamei, la câteva ore de la externare! Medicii au spus că este sănătos!

0

Un bebeluș de doar șase luni a murit chiar în brațele mamei sale, la doar câteva ore după ce medicii îl externaseră, spunând că este sănătos. Totul a început înainte de Crăciun, când micuțul a fost internat la spitalul din Balș, cu diagnosticul bronșiolită acută. Nu pentru mult timp însă, pentru că, în a doua zi de Crăciun a fost externat și trimis acasă. Medicii au spus că starea sa de sănătate s-a ameliorat și i-au prescris un sirop.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! ZECI DE SICRIE ÎMPRĂȘTIATE PE STRADĂ! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

De două ori internat și…trimis acasă

Pe 2 Ianuarie, mama a revenit cu copilul la spital, de această dată la Spitalul din Slatina unde i s-a pus diagnosticul de pneumonie și a fost internat din nou. Până pe 9 ianuarie când iar i s-a spus că băiețelul este bine și pot merge acasă. În ziua în care au fost externați, spre seară copilul a devenit agitat plângea continuu și începuse să aibă și probleme digestive, părinții reușind cu greu, noaptea târziu să îl calmeze și să îl adoarmă. Tragedia s-a petrecut trei ore mai târziu, când s-au trezit și l-au găsit pe micuț mort, lângă ei în pat.

Părinții disperați au sunat la 112, s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru bebeluș. Cadavrul a fost dus la morga spitalului din Slatina pentru efectuarea necropsiei iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata