Cutremurător! Femeie atacată cu toporul de propriul fiu! Este în comă!

0

Cutremurător! Femeie atacată cu toporul de propriul fiu! Este în comă! Un caz șocant de violență în familie revine în atenția autorităților după ce, un bărbat de 34 ani, și-a atacat cu bestialitate mama. Femeia, în vârstă de 54 ani, a fost locită cu toporul în cap, aceasta fiind preluată în comă de către echipajele medicale și transportată la spital.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! FEMEIE SPULBERATĂ PE TRECEREA DE PIETONI! ERA RUPTĂ DE BEATĂ!

Medicii au supus-o unei intervenții chirurgicale iar în momentul de față se află în secția ATI, starea ei de sănătate fiind una extrem de gravă. Cadrele medicale sunt rezervate în ceea ce privește șansele de supraviețuire.

După incidentul șocat, bărbatul a fugit, fiind căutat de polițiști. După câteva ore, acesta a fost găsit și condus la sediul poliției pentru audieri. Cazul șocant s-a petrecut recent într-un cartier al oraşului Năsăud.

„Pacienta a fost operată în timpul nopţii de medicul neurochirurg de gardă şi a rămas internată la secţia ATI. Momentan este stabilizată, intubată, ventilată mecanic, sub monitorizare continuă şi tratament specific.”, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Bistrița.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata