Dacă nici pe Baia Mare nu o batem, atunci pe cine?

Deşi este etapa a VII-a, F.C. Argeş joacă mâine al doilea meci din acest campionat, pe teren propriu! Meciul ar trebui să fie uşor pentru trupa lui Viorel Dumitrescu, dar aşa cum se ştie, forbalul este imprevizibil, iar actuala echipă a Argeşului nu are puterea de a semăna linişte în rândul suporterilor, atâţia câţi mai sunt declaraţi… Formaţia antrenată de Romică Buia, Maramureş Baia Mare este una din „Cenuşeresele” ligii secunde, cu doar patru puncte obţinute în cele şase etape jucate până acum.
Victorie pentru clasament şi moralul jucătorilor
Viorel Dumitrescu şi băieţii lui nici nu concep să nu-şi adauge încă cele trei puncte în „zestrea” sărăcăcioasă pe care o au. „N-am văzut jucând actuala echipă de la Baia Mare, dar am luat destule informaţii de la specialiştii care au urmărit evoluţia ei în acest campionat. Nu sunt cu nimic mai presus de noi, o echipă bine organizată şi agresivă: Vom putea obţine victoria numai în condiţiile în care menţinem ritmul şi concentrarea din minutul 1 în 90. Avem mare nevoie de victorie în meciul cu Baia Mare, pentru situaţia din clasament, dar şi pentru moralul jucătorilor noştri”, spunea tehnicianul Argeşului.
Dumi are probleme cu accidentările
Din păcate, în tabăra alb-violetă sunt în continuare mai multe probleme medicale. Astfel, Leo Manole şi Alin Popa sunt incerţi, iar la Doman şi Lixandru nici nu se pune problema de a fi trecuţi pe foaia de joc. Cătălin Doman va lipsi o lună din cauza rupturii fibrilare, iar Lixandru este doar în recuperare. Folosirea lui Alin Popa este pusă sub semnul îndoielii, iar Manole, dacă va juca, o va face doar în repriza a doua, dar nu mai mult de 20-25 de minute.
Alexandru Răuţă vorbeşte şi explică precum un jucător matur, cu mare experienţă
Mijlocaşul Alexandru Răuţă crede în victoria echipei lui, mai ales că „în campionatul trecut i-am învins de două ori pe cei de la Baia Mare. Este adevărat că după înfrângerea de la Sibiu, moralul nostru nu este prea bun, dar sperăm ca odată cu victoria de mâine să ne refacem psihicul pe care l-am avut după acel 3 – 0 cu cei de la Vâlcea. Vreau să mai spun că programul avut în aceste prime şase etape ne-a dezavantajat, în sensul că trebuia să stăm în loc să jucăm, şi astfel ne-am pierdut ritmul. Nu în ultimul rând, în cele trei meciuri disputate în deplasare, am avut şi mult ghinion cu ratările, în fiecare meci pierzând cu acelaşi scor la limită: 0 – 1”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.