„Dacă nu eu, atunci cine?” Bogdan Argeș Vintilă – primele planuri după semnarea contractului cu FC Argeș!

0

Bogdan Argeș Vintilă, noul antrenor principal al FC Argeș, este încrezător că poate salva echipa de la retrogradare cu toate că acest obiectiv este unul dificil. Tehnicianul a spus după semnarea contractului că va avea o misiune grea la echipa din Trivale și trebuie să facă în așa fel încât să le redea încrederea jucătorilor pentru a ieși din zona roșie.

”Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient. Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! FC ARGEȘ ARE UN NOU ANTRENOR! A FOST SEMNAT CONTRACTUL!

Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun. În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă” a declarat Argeș Vintilă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata