Cătălina Dumitrașcu – intervenție de neurochirurg în scandalul Pădurii Trivale!

0

După o furtună de jigniri și acuzații fără precedent între consilierii locali din ambele tabere (putere și opoziție), Cătălina Dumitrașcu, consilier local PNL, a intervenit și, prin doar câteva cuvinte a reușit să pună punctul pe „I”. Subiectul care a dat foc ședinței a fost organizarea unui referendum prin care piteștenii să spună ce își doresc pentru Pădurea Trivale: pădure parc sau arie protejată.

CITEȘTE ȘI: A MURIT UN ARGEȘEAN CELEBRU! ERA O PERSONALITATE ÎN ÎNTREAGA ȚARĂ!

În zona deschisă de acuzații reciproce, Cătălina Dumitrașcu a venit cu o declarație de neurochirug. Mai exact, în doar câteva cuvinte le-a cerut colegilor din Consiliul Local să răspundă simplu la o întrebare: se poate construi sau nu în pădure parc.

„Am o singură întrebare. Domnul Irimia a spus așa: nimeni nu taie din proprietatea statului. Total de acord. Dar, știm cu toții că în zona Trivale există zone proprietate privată. Corect? Dacă declarăm arie protejată, persoanele respective nu vor avea voie să construiască. Dacă nu o declarăm arie protejată, persoanele sigur nu vor putea construi? Aceasta este întrebarea mea. O facem pădure – parc? Uitați ce s-a întâmplat cu Rehoma!” a spus Cătălin Dumitrașcu.

Ulterior, consilierii locali ai „puterii”, au încercat să răspundă întrebării adresate de către Cătălina Dumitrașcu, dar rezultatul nu a fost unul favorabil pentru aceștia: în pădurea parc se poate construi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata