„Dacă putem să le dăm 30 de goluri, 30 le dăm!“

Aseară, de la ora 20, s-a jucat meciul din Cupa României, F.C. Argeş – CS Mioveni, partidă care ar fi trebuit să fie un adevărat derby al fotbalului argeşean. Dar pentru că cei din conducerea clubului F.C. Argeş au anunţat că alb-violeţii nu vor juca cu echipa standard, ci cu juniorii de la grupa antrenorului Viorel Moiceanu şi cu rezervele de la prima echipă, meciul nu se mai anunţa a fi un derby, mai ales că antrenorul de la noua echipă a Mioveniului era încrezător că CS Mioveni va câştiga fără probleme: „Treaba lor cu ce echipă joacă împotriva noastră. Noi, dacă putem să le dăm 30 de goluri, 30 le dăm! În fotbal nu există milă. Jucăm pentru puncte, rezultate şi bani, aşa că indiferent de meci vom juca să câştigăm şi să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem”.
Meciul a fost blocat la Public Bet!
La casele de pariuri, mai ales cele din Piteşti, s-a jucat „en gross” pronostic „2”, adică victoria celor de la CS Mioveni. Iniţial, cota pentru victoria oaspeţilor era de 2.00, dar după ora 11 a fost redusă la 1.70, pentru ca după ora 12, meciul să fie blocat la casele de pariuri de la Public Bet.
Nu i-a venit „Cartea verde“ lui Emil Dică
După ce a semnat cu CS Mioveni, mijlocaşul Emil Dică aştepta ieri sosirea „Cărţii verzi” de la forul european, pentru a putea juca în partida cu F.C. Argeş. Până la ora 15, „Cartea verde” nu sosise şi erau slabe speranţe să vină până la ora 19, când Emil Dică ar fi putut fi trecut pe foaia de arbitraj pentru a juca împotriva echipei care l-a crescut şi lansat în fotbalul mare, F.C. Argeş.
Unii cred că este doar o „şopârlă“ menită să le „adoarmă“ atenţia!
Persoane din conducerea clubului CS Mioveni n-au luat de bună declaraţia celor de la F.C. Argeş care spuneau că vor juca cu rezervele şi juniorii meciul din Cupa României împotriva celor de la CS Mioveni. „Este ciudat, ca să nu spun altfel, faptul că cei de la F.C. Argeş au declarat că nu-i interesează Cupa României, şi vor juca doar cu juniorii şi rezervele. La ultimul antrenament, s-au pregătit toţi jucătorii, nu doar rezervele şi juniorii, aşa că meciul cu noi l-ar putea juca cu ce jucători au mai buni. Se pare că au aruncat <şopârla> pentru a ne <adormi> atenţia, şi a nu lua meciul în serios”, spunea unul din conducătorii de la CS Mioveni.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.