Dan Manu, despre crima de la Bascov: „Au fost găsiți în camere, e dramatic. A folosit pietre şi obiecte tăioase”

0

Dan Manu, șeful Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș, a declarat că ceea ce a văzut la fața locului, în cazul odioaselor crime petrecute ieri la Bascov, este de neimaginat. Medicul a anunțat că și lui îi este greu să vorbească și că astăzi vor fi efectuate autopsiile celor cinci cadavre.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ CU PREMEDITARE! CRIMINALUL DE LA BASCOV VOIA SĂ ÎȘI OMOARE FAMILIA DE MAI MULTĂ VREME!

„S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare.  Au fost găsiți în camere, toți erau, și e dramatic. Vă spun că este deosebit și mie îmi este foarte greu să vă vorbesc. Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață.”, a spus Dan Manu, șeful Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș.

Reamintim faptul că ieri după-aniază, capul familiei, colonel în rezervă și medic la Spitalul Militar din Pitești a fost cel care a făcut înfiorătoarea descoperire. Soția sa, asistentă și ea la Spitalul Militar, părinții și fratele ei, dar și fetița de șase ani fuseseră înjunghiați până la ultima suflare de propriul cumnat. Acesta nu făcuse niciodată astfel de probleme familiei și nici nu ar fi dat semne că ar putea fi considerat un pericol atât de mare. În aceste momente, criminalul a fost reținut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata