Dan Manu nu își găsește liniștea. Patru ani a „dezvoltat” județul și a găsit dezordine la morgă

Dan Manu, fostul președinte al Consiliului Județean Argeș nu își găsește liniștea de când s-a întors Serviciul de Medicină Legală Argeș, acea instituție care se ocupă cu atestarea morților. Cu atât mai mult că se plânlge că a găsit o gravă dezordine la vechiul loc de muncă, lucru care s-a întâmplat în cei patru ani de președinte al CJ Argeș.

E drept, și recunoaștem că domnia sa era pe atunci prea preocupat cu asfaltarea tuturor drumurilor din județ, realizarea cu pârtii de ski și stațiuni turistice pe Transfăgărășan, cu creșterea PIB-ul județului cum nu s-a mai văzut vreodată. De asemenea, să nu uităm preocupările sale care au avut drept scop să aducă fonduri europene până când a fost rugat de mai marii Uniunii Europene să înceteze că le-a golit de tot visteria și nu mai au și pentru alții, să construiască și să reabiliteze spitale…

Bineînțeles… glumim! Toate aceste proiecte sunt moarte mai ceva ca decedații de la SML. Abia acum înțelegem rostul „flăcăricii” pimbate de Dan Manu prin județ: era lumânarea pe care o ținea aprinsă Argeșului.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.