Dan Petrescu a ratat Liga Europa

Tehnicianul român nu a reușit să o ghideze pe Dinamo Moscova spre o calificare în Liga Europa.

În ciuda faptului că a făcut minuni pe banca ”alb-albaștrilor”, pe care i-a preluat de pe ultimul loc în clasament, Dan Petrescu a avut un final de sezon mai slab la cârma grupării din Parcul Petrovski.

Ieri, echipa moscovită a remizat, scor 0-0, cu formația Volga Nijni Novgorod și a ratat locul șase în clasament, ultimul care asigura prezența în Liga Europa. În competiția europeană va merge Rubin Kazan.

Dinamo Moscova a făcut un sezon bun sub Dan Petrescu, echipa pierzând un singur meci în prima ligă din luna noiembrie, însă numeroasele eșecuri din prima parte a sezonului au decis soarta europeană a ”alb-albaștrilor”.

De cealaltă parte, Mircea Rednic, un alt antrenor român care pregătește o formație străină din Europa, are doar motive de bucurie. Echipa sa, Standard Liege, s-a calificat în Liga Europa, după ce a câștigat la scor barajul cu Gent. Standard s-a impus cu 7-0 pe teren propriu, după ce în urmă cu doar câteva zile suferise un eșec minim.

Contractul lui Mircea Rednic cu belgienii expiră în curând, însă românul ar putea rămâne la Liege, formația sa având rezultate bune în ultima vreme. La Standard evoluează și foștii dinamoviști George Țucudean și Adrian Cristea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.