Dan Petrescu se teme de FC Argeș! „Vin să câștige și să se califice!”

0

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, se așteaptă la un meci dificil cu FC Argeș din cauza elevilor săi care cred că vor câștiga fără prea mari probleme din cauza situației în care se află piteștenii. Petrescu a susținut că „vulturii” nu se vor da la o parte și merg în Cluj pentru a câștiga și pentru a se califica în semifinalele Cupei României. De asemenea, tehnicianul a declarat că, în acest moment, exista mari probleme de lot pentru CFR Cluj din cauza accidentărilor sau a altor factori.

CITEȘTE ȘI: FC ARGEȘ – PRIME MAI MARI DECÂT ECHIPELE DIN PLAYOFF! STANCIU: „TINDEM SĂ O DĂM ÎN PENIBIL ȘI SĂ INTRĂM ÎN CARTEA RECORDURILOR!”

„Meciul cu FC Argeș e mai greu decât cel cu FCSB. Jucătorii nu prea au nevoie de motivație cu FCSB. La meciul cu Argeș o să creadă că adversarii sunt supărați, că au probleme (n.r. – FC Argeș este pe loc retrogradabil în Superliga). Jucătorii de la Argeș nu se dau la o parte. Vin să câștige și să se califice. Am văzut cât de mult s-au bucurat cei de la UTA că au ajuns în semifinale. Sunt mari probleme de lot pentru noi, meciul ăsta vine într-un moment cum nu se putea mai rău. Nu poți băga toți jucătorii joi, pe zăpadă, apoi la două zile să joace cu FCSB. Trebuie să demonstreze și cei care au jucat mai puțin. O să vină cu scuza că nu au meciuri în picioare. O să joace și cei care nu au evoluat aproape deloc, trebuie să demonstreze că merită să fie aici, la CFR”, a declarat Dan Petrescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata