Dan Stroe-reconfirmat la șefia PSD Bradu! A fost unanimitate de voturi!

0

Primarul Dan Stroe a fost ales, pentru un nou mandat, în fruntea organizației PSD Bradu la Adunarea Generală care a avut loc miercuri seara, în prezența membrilor organizației locale a partidului precum și a liderilor formațiunii politice.

„Acești ultimi doi ani reprezintă cei mai buni ani din istoria organizației PЅD Bradu. Este perioada în care organizația a câștigat fără drept de apel toate alegerile locale, județene, parlamentare și prezidențiale. Ѕunt mândru de câteva proiecte din comuna noastră: creșa, proiect obținut prin PNDL II. Acolo sunt acum 40 de copii, cu vârste între 1 an și 3 ani. Avem și grădinițele cu program prelungit.”, a declarat primarul Dan Stroe.

Alături de edil s-au aflat președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă (președinte PSD Argeș) și primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea (președinte executiv al PSD Argeș), parlamentarii Remus Mihalcea, Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții CJ Argeș, Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, directorul adjunct al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Bucureşti, Eduard Dima, consilieri locali, susținători, prieteni.

În comuna Bradu se investește pe toate planurile

Dan Stroe a fost ales cu unanimitate de voturi, drept dovadă a implicării și determinării în viața administrativă a comunei Bradu care, cel puțin în ultimii ani, este într-un vizibil proces de modernizare și dezvoltare. Au fost realizate sute de lucrării de diferite tipuri, de la amenajări de trotuare la introducerea de apă și canalizare în molte zone dezvoltate în ultimii ani,  asfaltări. Pentru prima dată, a început o amplă lucrare de captare a apelor pluviale într-o canalizare nouă, astfel încât locuitorii de pe platoul Geamăna să nu mai aibă de suferit în urma inundațiilor. Dacă la acestea adăugăm interesul edilului și pentru alte sectoare pentru sănătatea, învățământul, și nu în ultimul rând, transportul metropolitan, se poate înțelege cu ușurință de ce PSD are în continuare încredere în primarul Dan Stroe, președinte reales al organizației PSD din Bradu.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata