Dani Coman, pus pe glume după ce echipa al cărei patron este s-a calificat la „masa verde“ în turul doi al Cupei României: „Aţi avut mari emoţii!“

În Cupa României, ediţia 2012 – 2013, s-au calificat în actuala fază două echipe din judeţul Argeş: Atletic Bradu şi Şcoala de Fotbal „Dani Coman“. Cele două echipe s-au calificat şi după etapa care s-a disputat miercuri, 18 iulie, de la ora 17.30. Şcoala de Fotbal „Dani Coman“ a câştigat cu scorul de 3 – 0 prin neprezentarea celor de la Ghecom Lăpuşata, iar Atletic Bradu a învins în deplasare cu scorul de 5 – 2 pe vâlcenii de la Posada Perişani.
Calificată în această fază a competiţiei după ce a învins în finala pe judeţ pe SCM Piteşti, echipa de juniori de la Şcoala de Fotbal „Dani Coman“ trebuia să joace cu Ghecom Lăpuşata, însă adversarii nu s-au prezentat la meci, astfel că echipa antrenorilor Mihai şi Mihăiţă Ianovschi s-a calificat mai departe. Această calificare stabileşte o premieră istorică în fotbalul românesc: o echipă de juniori se califică în această fază a competiţiei!!! O echipă ai cărei jucători sunt toţi juniori născuţi 1994, 1995 şi chiar 1996, şi va juca în turul următor al Cupei României este cu adevărat o performanţă! Patronul, finanţatorul şi sufletul acestui club care îi poartă numele, Dănuţ Coman, l-a sunat miercuri seara pe profesorul Mihai Ianovschi şi l-a întrebat ce au făcut juniorii în Cupa României. „Nu s-au prezentat adversarii, ne-am calificat mai departe pentru că am câştigat la masa verde cu 3 – 0“, i-a spus Mihai Ianovschi. Glumind, Dănuţ Coman i-a replicat: „Aţi avut meci greu…“.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.