Dani Mocani și fratele său – din nou în fața judecătorilor! Ce decizie a fost luată?

0

Dani Mocanu rămâne în arest la domiciliu, iar fratele său în spatele gratiilor, au decis judecătorii Curții de Apel. Manelistul și fratele său, dar și procurorii au contestat decizia judecătorilor de la Tribunalul Argeș prin care au primit arest la domiciliu și preventiv pentru 30 de zile în cazul dosarului în care cei doi sunt acuzați că au bătut un interlop rival în benzinăria OMV de la Podul Viilor.

De asemenea, procurorii au atacat, la rândul lor, arestul la domiciliu în care a fost plasat Mocanu, considerând cel mai probabil că este o măsură mult prea blândă. Astăzi, judecătorii au respins toate cererile, urmând ca frații Mocanu să ajungă, din nou, în fața instanței după expirarea termenului.

„Solutia pe scurt: În baza art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod de procedură penală, respinge ca nefondate, contestaţiile formulate de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARGEŞ şi de inculpatul MIN-împotriva încheierii nr. 98 din data de 24 august 2022, pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş – Secţia penală, în dosarul nr. 4112/109/2022, intimat fiind inculpatul MD.În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă pe contestatorul-inculpat MIN, la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa Camerei de consiliu, azi 01 septembrie 2022, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie” se arată în decizia magistraților.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata