Daniel Stanciu, reacție virulentă la adresa arbitrilor: „Asta e taxă pe prostie!”

0

Erorile grave de arbitraj din ultimele meciuri disputate de FC Argeș l-a făcut pe Daniel Stanciu, director executiv al clubului din Trivale, să amenințe că nu va mai primi VAR-ul la meciurile disputate pe Stadionul „Nicolae Dobrin”. Oficialul grupării alb-violete a declarat în cadrul unei emisiuni că se plătesc câteva mii de euro, iar arbitri nici măcr nu se folosesc de sistemul de arbitraj video.

„Eu nu înțeleg de ce s-a anulat golul Rapidului. Îți dau cuvântul meu de onoare. Ok, vino și spune cine a influențat decizia, explică! Se întâmplă o greșeală, ok, dar vino și explică că nu îți ia nimeni capul. Și atunci de ce ar trebui să primim vineri VAR-ul? Că nu-mi spune nimeni dacă a fost sau n-a fost penalty.

CITEȘTE ȘI: DAN PETRESCU VREA SĂ LASE FC ARGEȘ FĂRĂ DOI FOTBALIȘTI DE BAZĂ! PE CINE A PUS OCHII?

Nici nu mai intră pe poartă. De ce să plătesc ca prostul? Penalty clar la meciul cu Hermannstadt al lui FC Argeș și dă fault în atac. El se uita în altă parte, nici nu s-a dus să vadă faza. Noi plătim câteva mii de euro. Asta e taxă pe prostie. Eu am plătit, aduc unul să îmi zugrăvească casa și el mi-o sparge, nici nu îmi explică de ce a făcut asta. Cam așa este. (n.r. ce riscă dacă nu primește mașina VAR) Nicio sancțiune. Nu avem loc de parcare”, a spus Daniel Stanciu la digisport.ro.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata