Dănuț Dinu – exclus din PMP Argeș!

0

Consilierul local Dănuț Dinu, fost candidat la fotoliul de primar al municipiului Pitești, a fost exclus din PMP! Consiliul Executiv al Partidului Mișcarea Populară – Filiala Argeș a decis sancțiunea cu excludere a alesului local în ședința din 20.10.2020.

Potrivit deciziei, motivul pentru care s-a ajuns la excluderea lui Dinu a fost neimplicarea acestuia în campania electorală, lucru care a dus la un scor slab obținut de filiala populiștilor la alegerile din 27 septembrie.

Decizia a fost contestată. Se așteaptă un răspuns din partea Comisiei de Arbitraj

Dănț Dinu a contestat decizia Consiliului Executiv al PMP Argeș. Astfel, contestația sa va fi dezbătură în prima ședință a Comisiei de Arbitraj al filialei argeșene. Rămâne de văzut dacă Dinu va fi totuși validat pentru funcția de consilier local și ulterior, după o decizie finală a partidului, exclus și înlocuit cu următorul de pe liste.

În această situație, Dănuț Dinu este „cheia” constituirii noului Consiliu Local Pitești. În funcție de validarea sau invalidarea mandatului său, primarul ales Cristian Gentea și aleșii locali vor putea sau nu depune jurământul în această săptămână.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata