„Dați un ban pentru oltean!” – Campanie inedită a suporterilor FC Argeș!

0

O parte dintre suporterii FC Argeș par să fi ajuns la capătul răbdării după seria de înfrângeri a echipei din Trivale și au propus o chetă pentru achitarea caluzei de reziliere a contractului încheiat cu antrenorul Andrei Prepeliță. Grupul „The Hunters” a anunțat pe mai multe grupuri de Facebook că a luat inițiativa și va contacta și restul fanilor FC Argeș pentru a contribui la campania „Dați un leu pentru oltean!”

CITEȘTE ȘI: SE CAUTĂ ÎNLOCUITOR PENTRU PREPELIȚĂ! CE VARIANTE SUNT LUATE ÎN CALCUL?

„Grupul The Hunters a luat inițiativa și va contacta toate facțiunile de suporteri pentru a achita clauza de reziliere a contractului domnului Prepeliță! Luând ca exemplu vechea zicală „Dați un leu pentru Ateneu”, noi o vom adapta și vom denumi campania „Dați un ban pentru oltean!” este postarea grupului The Hunters.

În urma anunțului, o parte din suporteri au comentat că sunt de acord cu acțiunea, alții au spus că nu este realizabilă din cauza legilor în vigoare, iar alții au criticat dur campania susținându-l pe Prepeliță.

  • „Am avut și eu propunere de genul asta, pt menținerea lui Malele, nu s-a arătat nimeni interesat, nici măcar la modul de „miștouri”… Problema e, ma gândesc, ca nu se poate pune in aplicare, la modul legal, ca noi, un nr de „x” persoane fizice sa venim cu “materialul” pt a achita clauza de reziliere a antrenorului „y”.
  • „Dații bătaie că, fuge de nu se mai uită în urmă”.
  • „Il pot opri in club, doar ca ii schimba sarcinile. Poate este bun la juniori, la cate hahalere, betive au pe acolo”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata