„De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe decât prin fereastra amintirilor!” Mesaj emoționant după moartea doctorului Frătoaica!

0

„De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe decât prin fereastra amintirilor” a transmis doctorul Alina Mărtău după moartea doctorului Gheorghe Frătoaica. În mesajul emoționant, medicul a spus că Frătoaica a onorat medicina de urgență și a făcut tot ce era posibil pentru a salva viața pacienților.

„Doliul întunericului a acoperit prea devreme familia Dr Gheorghe Fratoaica. De acum înainte nu-l vom mai vedea pe Bebe (cum îi spuneam) decât prin fereastra amintirilor. A părăsit sistemul medical cu discreție, după o lupta dusă cu mult curaj cu destinul nemilos al ultimilor ani. A fost medicul care a onorat urgența mergând până la extreme pentru a-și salva pacienții. A vindecat mii de persoane, a trăit la maxim momentele când viața bolnavilor era pusă la îndoiala și el știa că poate să răzbească, a dat dovadă de profesionalism, așa cum numai un medic își poate arata harul in cariera sa. Rămas bun, Bebe! Sincere condoleanțe familiei!” este mesajul transmis de dr. Alina Mărtău.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata