De ce nu a rămas Schumacher la FC Argeș! Viorel Tudose – dezvăluiri!

0

„Nu mi-a plăcut de el că a acceptat să se mulțumească de la FC Argeș doar cu salariul său pentru licența sa PRO” este motivul dezvăluit de Viorel Tudose, spornsorul echipei din Trivale, pentru care Contantin Schumacher nu a rămas la club după plecarea lui Marius Croitoru. Deși s-a vorbit în spațiul public, cu Schumi ar fi fost cea mai bună variantă pentru „vulturi”, Tudose a declarat că fostul tehnician nu și-a dat interesul pentru ca echipa să aibă rezultate, ci doar s-a complăcut cu banii primiți.

CITEȘTE ȘI: UN ŞOFER A MURIT DECAPITAT ȘI PASAGERUL DUS DE URGENȚĂ ÎN COMĂ LA SPITAL! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

 „Să știți că mulți spun aici prin Pitești că poate că Schumacher era o variantă mult mai bună după plecarea lui Croitoru. Poate că așa este, dar eu vă spun sincer de ce nu l-am dorit. Nu mi-a plăcut de el că a acceptat să se mulțumească de la FC Argeș doar cu salariul său pentru licența sa PRO pusă la bătaie pentru Prepeliță și Croitoru” a declarat Viorel Tudose pentru prosport.ro.

Mai mult, sponsorul a mai spus că Schumacher cunoștea toate problemele din vestiar și ruptura dintre jucătorii străini și cei români care activau în sezonul precedent, dar nu a anunțat mai departe.

„Păi, tu vezi că sunt unele probleme cu ei, știi despre ce este vorba acolo în vestiar, dar nu vii la noi să ne și spui despre lucrurile care nu merg bine la echipă? Pe cine acopereai și de ce? Vă spun foarte sincer că dacă Schumacher ne spunea la timp despre problemele de acolo, că el sigur le vedea și le simțea, eu eram primul care îl susțineam pentru postul de A 1. Dar, așa…… Știți vorba aia cu vitejii de după război, nu?”, a spus Tudose.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata