De ce nu excelează FC Argeș? Andrei Prepeliță: „Lumea e foarte pretențioasă la Pitești și încercăm să facem rezultate pe placul lor!”

0

Transferurile noi și lipsa de omogenitate sunt motivele pentru care FC Argeș nu excelează în acest sezon competițional, a declarat Andrei Prepeliță, antrenorul grupării din trivale la sptfm.ro. Tehnicianul a spus că a depus toate eforturile posibile pentru a aduce echipa lui Dobrin cât mai sus în clasament, dar există o presiune mult prea mare pusă de către suporteri și de către conducerea clubului.

“N-am avut perioade ușoare la echipă, lumea e foarte pretențioasă la Pitești și încercăm să facem rezultate pe placul lor. Și eu vreau Argeșul cât mai sus și îmi doresc rezultate foarte, foarte bune, dar trebuie să fim și realiști, în comparație cu celelalte echipe, ce am transferat, pe ce sume, pe ce salarii și ce condiții avem. Asta trebuie sa ne definească obiectivul.

Noi suntem o echipă care a transferat doar jucători liberi, cred eu că jucători foarte buni, 2-3 luni m-am ocupat doar de aspectul ăsta și am căutat jucători, o perioadă grea pentru mine în care am dormit doar câteva ore pe zi. Nu e ușor să schimbi 17 jucători față de anul trecut, să creezi omogenitate și jucătorii să se cunoască între ei. E foarte greu. Dar cred că ușor, ușor, lucrurile încep să meargă și ne vom bate ca și anul trecut la play-off.

Cred că e o presiune artificială la Pitești, eu ca și jucător am avut presiune în toate competițiile, am jucat vreo 50 de meciuri în cupele europene, la echipa națională, am câștigat niște titluri, să știți că presiunea asta nu are efect asupra mea, chiar deloc. Încerc să-mi văd de treaba mea, așa cum a fost și anul trecut, am spus că cred în obiectivul realizabil și am dus echipa în play-off” a declarat Andrei Prepeliță.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata