ziarobiectiv.ro

De ce păcănelele dau dependență?

Dacă mâncarea ta preferată este Pizza, te-ai putea vreodată sătura să mănânci Pizza? Probabil că nu. Iar dacă ai avea și o rezervă pe viață pentru acest fel de mâncare, cum să nu devii dependent? La jocurile de noroc și la păcănele în general, această regulă se aplică mai mult sau mai puțin în aceeași măsură. Când un joc de păcănele te face să te simți relaxat, îți oferă ocazia să mai experimentezi ceva noi și îți mai bagă și niște bani în buzunar din când în când, păi aproape că nu există dezavantaje. Deci cum să nu dea dependență? Dar poți ține această dependență în frâu?

Simplitatea

De obicei, ne este foarte ușor să ne atașăm foarte mult de lucrurile simple și de modul în care unele acțiuni ne fac plăcere tocmai pentru că sunt foarte ușor de executat și nu necesită foarte multe resurse din partea noastră. Factorul care provoacă cele mai multe adicții și dependență în rândul jucătorilor este această combinație de simplitate și câștiguri de bani reali. Dacă am vorbi despre cum sa faci bani online, am vedea că lucrurile nu sunt atât de simple și că ai nevoie de foarte multe resurse, timp investit și de foarte multă muncă.

Sloturile de scutesc chiar de aceste lucruri. Te scutesc de efortul pe care trebuie să îl depui pentru a începe să câștigi bani, te scutesc de timpul investit, te scutesc de toate procesele de care trebuie să ții cont pentru a putea produce bani și nu te vor stresa niciodată în timpul procesului deoarece singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să apeși un buton care pornește rotirea tamburilor. Ceea ce mai este foarte simplu la aceste sloturi sunt regulile și condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea avea parte de un joc sigur și cursiv.

Dacă mai combini acest lucru și cu faptul că fiecare slot are un buton de AutoSpin care te încuraja doar să stai să privești ecranul de joc cum produce bani pentru tine. Cum să nu provoace dependență un astfel de joc? Deci simplitatea și faptul că piesele unui puzzle sunt convenabile nu duce decât la un obicei care poate fi dăunător tocmai pentru că nu îți dăunează cu nimic în fază incipientă.

Limitele de pariere

Într-un fel sau altul, faptul că pentru aceste sloturi poți avea posibilitatea de a paria cât de mult vrei, dar și cât de puțin vrei, se leagă oarecum tot de faptul că este foarte simplu să îți prelungești sesiunile de pariere, dar și să le micșorezi dacă te-ai plictisit. Limitele de pariere sunt mult mai prietenoase cu jucătorii care tind să se joace mai mult în cazinourile online. Cum să nu petreci ore în șir în fața unui ecran de joc și să dezvolți anumite adicții când cu un bet minim de $0.01 poți duce sesiunea chiar și la câteva mii de rotiri?

Cum te afectează acest lucru și cum ajungi astfel la o adicție? Păi dependența de jocurile de noroc se intensifică de fiecare dată când un jucător reușește să realizeze un câștig și asta îl încurajează să continue să parieze deoarece speranța este cel mai puternic factor motivator pentru un jucător la pariuri. Există cazuri în care unii jucători au apelat la jocurile de noroc pentru a produce bani în situații critice și au avut suficient noroc pentru a câștiga, iar asta i-a făcut instant dependenți.

Funcțiile bonus

Există o anumită categorie de jucători care nu se gândește la altceva când încep o sesiune de rotiri decât la momentul în care aceștia se vor afla în momentul în care pe ecranul de joc va apărea funcția bonus pe care se chinuie să o prindă deja de mai bine de 30 de minute. În funcție de slot, pariu sau timpul petrecut în rotire, aceste funcții bonus pot să îți ofere enorm de mulți bani. Unii jucători nici măcar nu țin cont de faptul că dacă se află în profit, pot să plece acasă ci doar continuă să parieze până când vor prinde o funcție bonus.

De exemplu, dacă un jucător este pe profit cu 1000 RON, dar nu a prins încă speciala, acesta va continua să parieze până la specială deoarece speră că va prinde jackpotul. El joacă până când ajunge în pierdere cu 1000 RON, iar funcția jackpot este în sfârșit prinsă, dar îi plătește doar 1200 RON. Acum este în profit cu 200 RON.

Funcțiile bonus de rotiri gratuite, funcțiile cu Wilds, funcțiile unde trebuie să alegi multiplicatori provoacă foarte multă dependență. Dar și mai mult dependență este provocată de jackpoturile progresive pe care orice jucător se chinuie să le prindă și foarte mulți ajung în faliment din cauza asta.

Concluzie

Acum ai înțeles de ce păcănelele provoacă atât de multă dependență? Pentru că indiferent ce vei face, este convenabil să te joci la ele comparativ cu orice alt joc din oferta cazinoului. Astfel, devii dependent din plăcere și apoi devii dependent din pofta de câștiguri.

Indiferent care este cauza, nu uita să cauți ajutor la primul semn că ceva nu este în regulă. Cele mai multe cazinouri au un sistem foarte complex care are ca scop ajutorul celor care se află într-un moment greu din viața lor. Dacă ai nevoie să scapi de dependența de jocuri de noroc, există oameni angajați pentru a te ajuta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.