De la birt, direct în spital! Pățania unui argeșean!

0

Un bărbat a ajuns în această seară la spital după ce a fost găsit de un echipaj SMURD în timp ce zăcea pe o stradă din comuna Negrași! Din primele informații, bărbatul a plecat cu bicicleta de la birtul comunal, iar în drum spre casă s-a dezechilibrat, a căzut și a rămas aproape inert pe carosabil. Timp de câteva minute, spre norocul său, a fost ocolit de șoferii care tranzitau zona, iar la un moment dat a fost găsit de pompierii care se întorceau de la o intervenție.

Militarii au chemat în ajutor un echipaj SMURD care l-a preluat pe biciclistul aflat sub infuența băuturilor alcoolice, i-au acordat primele îngrijri medicale și l-au transportat la spital.

„Pe timpul întoarcerii echipajului de stingere de la incendiul produs în localitatea Negrași, aceștia au acordat primul ajutor unui bărbat găsit căzut cu bicicleta în stradă. Au chemat în sprijin echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a preluat bărbatul de 74 de ani, conștient și cu traumatisme la cap și câteva zgârieturi. Acesta este transportat la spital” transmite ISU Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata