De la o distracție la cârciumă a ajuns în mormânt!

0

De la o distracție la cârciumă a ajuns în mormânt! La finele lunii februarie, anul curent, Ion B. de 50 de ani şi încă trei prieteni, se aflau la o cârciumă din Câmpulung, situată undeva în spatele hotelului Muscelul.

Cei patru, prieteni dealtfel, stăteau la un pahar şi la o vorbă, aşa cum făceau mereu când se vedeau. După o vreme s-au format două bisericuţe, Ion B. discuta cu un amic, iar ceilalţi doi, împreună. Auzind ceva la adresa lui, Ion, i-a adresat lui Gheorghe M. de 53 de ani o întrebare: ”Ce crezi că îmi e frică de tine?”.

De la această întrebare, se pare că, a pornit nenorocirea, pentru că, Gheorghe M., s-a ridicat la Ion B. şi l-ar fi îmbrâncit. Lui Ion, nu i-a trebuit mult, omul a picat pe spate şi s-a lovit la cap.

Din spusele celor care se aflau la cârciumă, se pare că Ion a rămas inconştient, însă, după ce l-au ridicat şi l-au aşezat pe un scaun, Ion şi-a revenit. Lucrurile nu păreau a se agrava, astfel că toată lumea şi-a văzut de treabă.

Din nefericire, ziua următoare avea să aducă o nenorocire în casa familiei lui Ion. Dacă pe 26 februarie nu părea să aibă nimic, familia lui Ion, l-a găsit pe 27 februarie, dimineaţa în comă, asfel că oamenii, au solicitat ajutor de specialitate, iar bărbatul de 50 de ani a ajuns la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Argeş. Aici acesta a fost supravegheat şi tratat de medici, până pe 13 martie, atunci când s-a înregistrat decesul bărbatului.

„Bărbatul a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe a  Spitalului Județean în data de 27 februarie. În stare comatoasă, intubat, pacientul a fost tratat în Secția Anestezie și Terapie Intensivă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, în data de 13 martie a survenit decesul.”, transmite purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

Dacă iniţial speţa a fost înregistrată ca vătămare corporală, după ce a fost declarat decesul lui Ion B., adică pe data de 13 martie, şi după ce s-a stabilit că decesul are legătură directă cu lovitura de la cap, din ziua de 26 februarie, poliţiştii argeşeni au schimbat încadrarea în lovituri cauzatoare de moarte.

„Dosarul a fost înregistrat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămate corporală. Marţi a fost declinat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, fiind schimbată încadrarea juridică şi se fac cercetări cu privire la lovituri cauzatoare de moarte.”, precizează procurorul de caz.

Trupul neînsufleţit al lui Ion B., a fost condus pe ultimul drum astăzi, de familie, prieteni, cunoscuţi.

Dumnezeu să-l odihnescă în pace!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata