De la Șaorma cu de toate – mare șef la SMART! Se poate!

0

Florentin Popa, Floricel, cum îl alintă consătenii săi din comuna Vedea, s-a visat consilier local. Și a ajuns. S-a visat apoi viceprimar. A reușit și asta. Ba a și făcut pe primarul o perioadă de câteva luni bune, când edilul de drept a fost suspendat și plimbat pe la judecăți. Și a mai reușit ceva: să candideze din poziția de primar( interimar, ce-i drept)  la funcția de primar și să piardă cu strigături. Calități trebuie să ai pentru asta. Aceleași calități cu care a ieșit, probabil, la înaintare și când a cerut și el, ca omul de partid, să fie răsplătit cum se cuvine cu o poziție de aceea de membru într-un consiliu de administrație. Și a primiiit! Daaa, chiar a primit! E președinte al Consiliului de Administrație al SMART S.A. Presa centrală a observat rapid că funcția a fost ocupată și l-au căutat pe Floricel pe la CV. și experiență. Iată ce scrie libertatea.ro despre subiect:

”Mihaela Prodeus a fost numită la începutul lunii noiembrie (2020) director general la SMART S.A., societatea care asigură mentenanța pentru Transelectrica. Nu are nicio legătură cu domeniul, la fel ca și noul președinte CA, Florentin Popa, secretar general al PNL Argeș. El a candidat de mai multe ori pentru funcția de primar în comuna Vedea, județul Argeș, fără succes. Experiență managerială? „Am avut două firme, dar n-au fost ale mele. Au fost ale soției”.

Ei, aici vine partea interesantă, mai exact experiența managerială, dovedită când a condus firmele soției. Mai exact, spun consătenii lui domn Floricel, că firma era un magazin, iar magazinul era unul mixt unde, domnul președinte al CA al SMART vindea de toate: de la mături la hârtie igienică,de la chiloți la papuci gumați, pufuleți, pâine la un leu, dero pentru rufe și chiar gogoși. Pare că, s-a și extins la un moment dat căci, Floricel a trecut la chestiuni mai elaborate: s-a făcut producător….de șaorma. Nu știm dacă de pui sau de porc dar am auzit că era cu de toate! Cu de toate.

Deci, oameni buni: De la șaorma cu de toate, mare șef la SMART! Se poate!

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata