Cum își vor putea achita câmpulungenii taxele și impozitele în 2021

De luni, 11 ianuarie, câmpulungenii îşi pot achita taxele şi impozitele locale către bugetul local, atât în numerar cât şi prin virament bancar.

Plata în numerar se poate face la casieria Primăriei, de la subsolul clădirii, care este deschisă în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08.15 şi 14.00, iar joia, programul continuă şi de la ora 15.00 la 17.00. Pentru virament bancar, pe site-ul şi la avizierul Primăriei sunt specificate trei conturi IBAN, unul pentru persoane fizice, altul pentru cele juridice şi unul unic, pentru sumele încasate pentru bugetul local în curs de distribuire – amenzi contravenţionale. Contribuabilii mai pot efectua plata impozitelor, taxelor, amenzilor, chiriilor şi accesoriilor acestora şi on-line, accesând site-ul www.ghiseul.ro.

Impozitele pe clădiri, terenuri şi auto să plătesc trimestrial. Primul trimestru până la 30 iunie şi în al doilea până la 30 septembrie. Dacă la un tip de impozit suma de plată nu depăşeşte 50 de lei, termenul de plată este unul singur şi anume 30 iunie. Contribuabilii care achită integral impozitul pe clădiri, teren şi mijloace de transport, înainte de 30 iunie, beneficiază de o reducere a sumei cu 10%.

Valoarea taxelor şi impozitelor pentru anul 2021 a fost adoptată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 83 din 30 iulie 2020.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.