De un an, Adrian Bughiu nu-şi găseşte liniştea sufletească: “Vreau să-l văd la puşcărie pe cel care mi-a omorât mama!”

Îşi strigă mama doar în gând sau în somn! Doar asta mai poate face. 22 ianuarie 2013, zi fatidică, cel mai negru reper din viaţa lui Adrian Bughiu. Deşi a trecut mai bine de un an de la accidentul rutier care i-a răpit mama pe trecerea de pietoni, din neglijenţa unui tânăr şofer, care a apăsat prea tare pe acceleraţie în oraş, directorul adjunct de la DJTS Argeş încă nu şi-a găsit liniştea sufletească. Îşi caută mama cu privirea pretutindeni şi nu înţelege de ce nici până acum şoferul vinovat nu a răspuns în faţa legii.
„Sper ca Justiţia să-şi facă treaba”
Dosarul a fost trimis de Poliţie către Parchet abia pe 28 ianuarie, anul acesta. „ Dosarul a stat nu mult, ci foarte mult la Poliţie. Acum aştept cu interes derularea procesului. Sper ca Justiţia să-şi facă treaba. Şoferul vinovat nu are niciun fel de circumstanţe atenuante. O să mă îndrept împotriva lui şi în instanţele civile. Vreau să-l văd măcar o săptămână la puşcărie. El e binemersi liber şi,  culmea, postează pe Facebook prevederile Noului Cod Rutier, care sunt mai aspre pentru vitezonami. Ori eu…. nu mai am linişte în suflet!”, spune Adrian Bughiu.
„ Mama era centrul familiei”
Locul unde mai uită, pentru moment, de durerea din suflet este câmpul muncii. Când ajunge, însă, din nou în sânul familiei, simte, de fiecare dată, acelaşi gol imens în stomac. „ Tata nu mai este tata, parcă este o legumă, iar nepoţii mei au ajuns la psiholog. Asta pentru că mama era centrul familiei. De un an, firul vieţii mele s-a schimbat dramatic. Repet, sper ca Justiţia să-şi facă treaba şi şoferul vinovat să plătească în faţa legii.”, conchide Adrian Bughiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.