De unde își cumpără Petre Daea porcul de Crăciun? „Se vede carnea crescută în bătătură…”

0

Petre Daea, ministrul Agriculturii, îi îndeamnă pe români să cumpere carne de porc pentru Sărbătorile de la Iarnă de la producătorii locali. Demnitarul a spuys în cadrul unei emisiuni de la o televiziune centrală că el își cumpără porcul în fiecare an de la aceeași persoană, dar a lansat și un apel pentru ca oamenii să facp analizele necesare după sacrificarea porcului pentru a nu avea probleme.

„Mergeți în piețe și luați produsele de la producătorii noștri”, îndeamnă Petre Daea. Întrebat de unde își cumpără porcul de Crăciun, Daea a spus: „De la acel coleg, prieten am luat în fiecare an, așa încât să sărbătoresc și eu Crăciunul. Iau un porc în jur de 100 de kg, că acolo e greutatea de sacrificare. Îl voi sacrifica la prietenul meu, astfel încât să gust și eu Crăciunul”. „Am văzut, am fost prin țară, că jambonul e 19 lei, cotletul, 18 lei, în galantare.Oamenii pot merge să cumpere de la o exploatație anume cu regula de a anunța medicul veterinar, să respecte regulile sanitare. Se vede carnea crescută în bătătură… Îi sfătuiesc pe toți care fac această operațiune să facă analizele de trichină”, a mai spus ministrul Agriculturii.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata