Dealer de „cristal” – urmărit și săltat de polițiști! Opera în Argeș și Dâmbovița!

0

La data de 11.01.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, inculpatul a fost prins în flagrant, pe raza județului Dâmbovița, în timp ce comercializa cantitatea de 20 de grame drog de mare risc (4-CMC, cunoscut sub numele de cristal), pentru suma de 2.900 lei.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

De asemenea, asupra acestuia au fost găsite alte 7 grame de drog de mare risc (cantitate porționată pentru comercializare), precum și sumele de 4.150 lei și 100 euro. Din cercetările efectuate în cauză a mai rezultat că  inculpatul  a vândut, în mod repetat, droguri de mare risc unor consumatori din județele Argeș și Dâmbovița.

Astăzi, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş a dispus față de acesta arestarea preventivă,   pentru  o perioadă de 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata