Decizia luată de Toni Iuruc, după despărțirea de Simona Halep! Divorț răsunător!

0

La mai puțin de un an de la cununia civilă, Simona Halep (30 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au hotărât să divorțeze, deși anunțaseră câ în câteva săptămâni se vor cununa religios. Din primele informații, se pare că cei doi ar fi decis să divorțeze la notar unde nu vor împărți nimic, fiecare iese din căsnicie cu ce a intrat. Potrivit Fanatik, Toni Iuruc a luat o decizie radicală. Pentru că se află la al treilea divorț, afaceristul nu vrea să se mai căsătorească niciodată.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință.”, a declarat Toni Iuruc.

Vestea despărțirii celor doi a venit pe neașteptate, iar primele zvonuri au fost confirmate de Toni Iuruc, care nu a dorit să ofere însă prea multe detalii cu privire la motivul separării acestora. La doar o zi după ce s-a aflat că divorțează, Simona Halep a fost văzută în zona Primăverii, din București, la locuința cumpărată imediat după logodna cu Toni Iuruc.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata