Decizie de ultimă oră! Restricții noi în 27 de localități din Argeș! Află care sunt!

0

Restricții suplimentare în 27 de localități din Argeș! Prefectul Emanuel Soare a anunțat că s-a luat decizia de a se lua măsuri de restricții în comunele și orașele din județ unde indicele a depășit pragul de 1,5 la mie. 

Având în vedere că în ultima perioadă numărul cazurilor a crescut (…), din păcate astăzi este un record absolut. Din acest motiv, avem în acest moment 21 de localități în care vor intra restristricții suplimentare.

La acestea, se adaugă cele 6 localități care sunt deja cu restricții, astfel încât, în acest moment avem 27 de localități, care începând de astăzi, ora 00.00 vor intra în restricții suplimentare.

Nu avem nicio localitate care să depășească indicele de 3 la mie. În ordinea descrescătoare a indiceliu, localitățile sunt: Moșoaia, Municipiul Pitești, Domnești, Oarja, Teiu, Sălătrucu, Bascov, Ștefănești,  Vulturești, Budeasa, Topoloveni, Bradu, Albeștii de Argeș, Cicănești, Izvoru, Mărăcineni, Băbana, Brăduleț, Rucăr, Valea Danului, Leordeni, Bârla, Curtea de Argeș, Recea, Schitu Golești, Călinești și Băiculești.

Operatorii economici vor putea să își desfășoare activitatea fără să depășească capacitatea de 30% și să respecte programul de la ora 06.00 la 23.00. Aici sunt incluse restaurantele, agenții economici care desfășoară activități în domeniul jocurilor de noroc, cazinouri, săli de pariuri. 

Evenimentele sunt interzise cu desăvârșire. În funcție de cum vor evolua lucrurile, noi ne vom întâlni în ședința CJSU la sfârșitul săptămânii și vom vedea dacă mai sunt și alte localități” a spus Emanuel Soare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata