Decizie de ultimă oră! Varianta românească de ROBOCOP va păzi comuna Godeni… de la birtul comunal!

Autoritățile au luat decizia de a-l trimite pe Robocop pentru a păzi izolații de la Godeni ca să nu iasă din localitate! Din informațiile noastre, nu este vorba nici măcar despre varianta realizată de americani în anii ’80, ci despre varianta românească, construită într-o curte de un sătean cu ceva cunoștințe despre humanoizi și care se ocupa cu fier vechi.

Astfel, după ce colegii de la Stiri de Pitești au fost pe teren și au constatat că toate forțele de ordine care s-au afișat alături de prefectul de Argeș au dispărut, autoritățile locale și județene au ales să apeleze la Nea’ Costel, locuitor al comunei Godeni, pentru a le împrumuta până la sfârșitul crizei de coronavirus pe Robocop de Godeni pentru a stabili ordinea la una dintre intrările în comună.

Din nefericire, se pare că și robotul a prins metehnele unor săteni și după mai puțin de o oră a fost găsit la birtul comunal consumând niște ulei amestecat cu spirt. Să nu îi ruginească circuitele… chiar dacă învelișul exterior a devenit cam uzat după ce Nea’ Costel l-a ținut afară.

„Păi să stau eu după toți? Spirtolul îmi face bine la circuite. Și așa, am încercat să alerg după unii care s-au întors din Anglea și când au văzut era cât pe ce să mă dezmembreze ca să mă ducă înapoi la fier vechi! Mai bine stau cu consătenii mei și bem ceva în perioada asta de criză! Ăia de au fost de dimineață unde crezi că au fugit” a declarat Robocop de Godeni.

*Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.