Delegație PNL Argeș-prezentă la Ziua Comunei Bascov! „Avem o echipă inimoasă și un viceprimar liberal cu experiență în activitatea administrativă!”

0
Delegație PNL Argeș-prezentă la Ziua Comunei Bascov! „Avem o echipă inimoasă și un viceprimar liberal cu experiență în activitatea administrativă!”
În acest weekend, prefectul Radu Perianu, alături de senatorul Dănuț Bica, de secretarul de stat Ion POPA și de mai mulți reprezentanți din cadrul Biroului Politic Județean al PNL Argeș, au participat la ziua comunei Bascov, ediția a XIV-a, cu ocazia a 602 ani de atestare documentară, la invitația colegilor din organizația locală.
„În Bascov avem o echipă inimoasă și un viceprimar liberal cu experiență în activitatea administrativă, în persoana domnului Gheorghe Nedelea. Îi asigurăm de întregul sprijin al organizației județene care este dublat de suportul doamnei președinte Alina Gorghiu. Dovadă a acestui fapt a stat și delegația numeroasă de liberali care a participat la sărbătorile dedicate localității și a fost alături de organizația locală.
În Bascov se pot construi multe, cu viziune, implicare și cu dorință de a face într-adevăr o comună europeană. Colegii noștri consilieri și reprezentanții din BPL al PNL Bascov fac treabă bună, au idei si proiecte aplicate pentru comunitate. Felicitări și mult succes în continuare.”, este mesajul transmis de reprezentanții PNL Argeș.
Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata