Demisie șoc la Bascov! Primarul Stancu trădat! A dat PSD pe AUR! 

0

Demisie șoc la Bascov! Primarul Stancu trădat! A dat PSD pe AUR! Unul dintre cei mai vechi și apreciați consilieri locali din Bascov și-a dat demisia în urmă cu puțin timp, la finalul ședintei CL. Este vorba despre Marin Ilie, consilier local PSD cu multe mandate la activ, unul dintre oamenii cheie al primarului Stancu.

CITEȘTE ȘI: „DACĂ NU EU, ATUNCI CINE?” BOGDAN ARGEȘ VINTILĂ – PRIMELE PLANURI DUPĂ SEMNAREA CONTRACTULUI CU FC ARGEȘ!

Cunoscut și apreciat în localitate, Marin Ilie a decis, după 11 ani în care s-a implicat în administrația locală din partea social democraților, să facă un pas în spate. Din câte se pare, la baza acestei decizii ar sta chiar comportamentul edilului față de colegii din Consiliul Local. De asemenea, se pare că Marin Ilie a decis să nu pună capăt carierei politice iar în următoarele zile acesta se va înscrie în AUR, partid din partea căruia va milita în continuare pentru implementarea proiectelor benefice locuitorilor comunei Bascov.

„Îmi dau demisia din politică și din Consiliul Local. Ultimii trei ani au fost foarte urâți, față de ceilalți opt de dinainte. Au fost atacuri la persoană, certuri, discuții. V-aș ruga să înțelegeți și să vă canalizați energia pe administrația publică locală. Vă multumesc.”, a anunțat Marin Ilie la finalul ședinței de CL Bascov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata