ziarobiectiv.ro

Deputat Adrian Miuțescu: „Din păcate, amendamentele noastre au fost respinse. Speram ca și colegii parlamentari din Argeș să voteze amendamentele Forța Dreptei la bugetul pe 2023”

0

Parlamentarii Forța Dreptei au participat și și-au susținut amendamentele la ședinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor de miercuri, pentru dezbaterea şi adoptarea Proiectului Legii bugetului de stat şi a Proiectului  Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2023. Deputatul argeșean Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a susținut în plen amendamentele formulate pentru dezvoltarea infrastructurii de transport.

“Din păcate, amendamentele noastre au fost respinse. Speram ca și colegii parlamentari din Argeș să voteze amendamentele Forța Dreptei la bugetul pe 2023, formulate în interesul argeșenilor, precum reabilitarea DN73C Câmpulung-Curtea de Argeș- Râmnicu Vâlcea sau realizarea drumului expres Tigveni-Râmnicu Vâlcea. 

Dar, la vot, nu au susținut obiectivele de interes județean, la comanda partidelor de guvernământ, din care fac parte, respingând în bloc amendamentele opoziției. Proiectele pe care toți ne-am angajat că le vom susține în campania electorală au fost uitate de coaliția aflată la guvernare. Președintele PNL Argeș și al Senatului României, Alina Gorghiu, nici măcar nu a participat la ședință”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata