Deputat Adrian Miuțescu: „Un bloc de locuințe sociale din Câmpulung a fost blocat. Sunt cu totul împotriva unor astfel de soluții!”

0

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a comentat la o emisiune televizată noua acțiune în instanță a Instituției Prefectului, care a contestat construirea unui bloc de locuințe sociale din municipiul Câmpulung. Prefectura a blocat în iunie și finalizarea lucrărilor la Bulevardului Pardon.

Deputatul a dezvăluit faptul că primarul din Câmpulung, Elena Lasconi, a fost abordată de liberali pentru a se alătura PNL. Din momentul în care a refuzat, au început problemele cu Prefectura.

“Un bloc de locuințe sociale din Câmpulung a fost blocat de prefectul Perianu. Sunt cu totul împotriva unor astfel de soluții, este a doua lucrare care se blochează acolo, după Bulevardul Pardon. Am avut o discuție deschisă săptămâna trecută, împreună cu Ludovic Orban, cu doamna primar Lasconi. Am întrebat-o ce se întâmplă. Ne-a spus că a fost abordată prima dată de actualul președinte al PNL Argeș, ca să treacă la PNL și apoi au început aceste blocaje.

Firma care realizează blocul va trebui să trimită oamenii acasă, un proces poate dura și câțiva ani. E vorba de un bloc cu 50 de locuințe sociale, puteau să îi spună să intre în legalitate”– a declarat deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata