DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU: „GUVERNUL NU ARE CURAJUL SĂ PREZINTE MĂSURILE FISCALE”

0

DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU: „GUVERNUL NU ARE CURAJUL SĂ PREZINTE MĂSURILE FISCALE”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, spune că în noua sesiune parlamentară, care a început săptămîna aceasta, va încerca să apere interesele PFA-urilor, IMM-urilor și celor care practică profesii liberale. Și asta deoarece Guvernul PSD-PNL pregătește un set de măsuri fiscale care urmează să afecteze serios aceste categorii de contribuabili.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPIL DE 16 ANI TĂIAT CU POLIZORUL DE PROPRIUL TATĂ! NU A AVUT NICIO ȘANSĂ!

“A început o nouă sesiune parlamentară, care se anunță una grea, urmând să se pună în discuție probleme importante care vor afecta viața oamenilor și puterea lor de cumpărare.

Guvernul amână din februarie ordonanța austerității, pe care nu are curajul să o prezinte cetățenilor obișnuiți, bugetarilor și mediului de afaceri. Propunerile de modificare a Codului Fiscal și de reducere a cheltuielilor la bugetul de stat apar pe “surse”, dar nu sunt asumate de liderii coaliției PSD-PNL.

Noi, parlamentarii Forța Dreptei, vom încerca să apărăm interesele IMM-urilor, întreprinzătorilor și oamenilor cu profesii liberale. Toți aceștia muncesc din greu, dar sunt primii taxați pentru incapacitatea Guvernului de a reduce cheltuielile bugetare”- a declarat deputatul argeșean, Adrian Miuțescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata