Deputatul Adrian Miuțescu- la prima ședință a Consiliului Național Forța Dreptei!

Deputatul argeșean Adrian Miuțescu a participat luni, la Palatul Parlamentului, la prima reuniune a Consiliului Național al partidului Forța Dreptei, alături de membrii fondatori ai partidului, membri ai Biroului Politic Național interimar și președinții interimari ai organizațiilor județene deja constituite. Cu această ocazie au fost stabilite obiectivele formațiunii pentru acest an.

„Ne propunem ca până la 1 iulie să avem constituite organizații în toate județele și sectoarele, iar până la sfârșitul anului în minimum jumătate plus unu din localitățile României.
Am stabilit calendarul alegerilor interne. Astfel, după 1 septembrie vor începe constituirea de organizaţii locale prin adunări generale şi după data de 1 octombrie, conferinţele judeţene. Congresul Forța Dreptei va avea loc în primele luni ale anului viitor.
Ne propunem ca în cursul acestui an să obţinem o recunoaştere la nivel european și vom depune cerere de înscriere în Partidul Popular European (PPE)- formațiunea politică de centru-dreapta de la nivel european cea mai apropiată de valorile principiile și ideile care stau la baza funcționării Forța Dreptei”– a declarat după întâlnire deputatul Adrian Miuțescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.