ziarobiectiv.ro

Deputatul Adrian Miuțescu: „NU MAI AMĂGIȚI PENSIONARII!”

0
Deputatul Adrian Miuțescu: „NU MAI AMĂGIȚI PENSIONARII!”
În ultima perioadă, ministrul PSD al Muncii, Simona Bucura-Oprescu, face turul televiziunior unde le promite pensionarilor nu mai puțin de două măriri ale pensiilor anul viitor: una de 13 % din ianuarie și una de 40% în septembrie, exact înaintea alegerilor locale!
Cu toții ne dorim ca pensionarii să ducă o viață mai bună, după zeci de ani de muncă. Însă noua Lege a Pensiilor este doar un pliant de campanie electorală pentru PSD. Banii pentru aceste majorări pur și simplu nu există, mai ales după eșecul Guvernului Ciolacu de a reduce cu adevărat cheltuielile bugetare.
Chiar partenerii social-democraților din coaliția de guvernământ, de la PNL, au spulberat noua Lege a Pensiilor. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi dimineață că nu se pot face promisiuni fără sursa de finanțare și că suma necesară pentru majorarea pensiilor cu procentul promis, de 55,6 miliarde lei, este una “imposibilă”.
În aceste condiții, îi îndemn pe cei aflați la Guvernare și în special pe ministrul Muncii să nu mai amăgească pensionarii cu promisiuni pur electorale!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata