DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU- PREZENT LA FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI UNIVERSITAR!

0

DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU- PREZENT LA FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI UNIVERSITAR!

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a fost marți prezent la festivitatea de deschidere a anului universitar la Centrul Universitar Pitești, parte a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. Evenimentul a avut loc la Pitești Arena.

CITEȘTE ȘI: PRIMĂRIA MIOVENI ÎN DOLIU! S-A STINS ÎN URMA UNEI GRELE SUFERINȚE!

“Am participat bucuros la deschiderea unui nou capitol în mediul universitar argeșean. Astfel, am fost prezent la festivitarea de deschidere a anului universitar la Centrul Universitar Pitești, parte a Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. De anul acesta, Universitatea din Pitești funcționează sub cupola Politehnicii, misiunea sa rămânând însă aceeași- să ajute la formarea personală și profesională a generațiilor de mâine.

Le mulțumesc pentru invitație rectorului Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București, Mihnea Costoiu și prorectorului coordonator al Centrului Universitar Pitești, Dumitru Chirleșan! Îi felicit pentru eveniment și le urez succes în activitate! Tuturor studenților și cadrelor universitare le doresc realizări profesionale notabile și un an universitar de excepție!”– a declarat deputatul Adrian Miuțescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata