Deputatul Aurel Bălășoiu apărat de un avocat argeșean. Despre cine este vorba?

0

Deputatul argeșean, Aurel Bălășoiu a fost chemat ieri la Parchetul General pentru audieri unde a fost însoțit de un avocat argeșean. Este vorba despre pesedista Gabriela Zoană care, l-a însoțit pe Bălășoiu ieri la audierile în cele două dosare penale pentru act sexual cu un minor și pentru viol.

„Având în vedere calitatea de martor a domnului deputat, în acest moment, dumnealui nu va face declarații decât în cadrul procesului penal, al anchetei. A fost audiat în calitate de martor, a lămurit cauza sub toate aspectele sale, atât cât cunoaște împrejurările acestor evenimente declarate. Nici nu știm dacă s-au întâmplat în realitate sau nu.”, a precizat Gabriela Zoană, după ieșirea de la audieri.

În primul dosar procurorii s-au sesizat din oficiu, iar cel de-al doilea a fost deschis în urma unei plângeri. Fostul pesedist și primar al comunei Rociu, nu a vrut să dea declarații, în schimb, avocata lui, Gabriela Zoană a spus că nu există niciun fel de acuzații oficiale pe numele lui Bălășoiu și că acesta a venit în calitate de martor.

Reamintim faptul că, Gabriela Zoana l-a reprezentat și pe fostul președinte PSD, Constantin Nicolescu, în mai multe spețe. Aceasta a fost europarlamentar, director general adjunct la Oficiul Național al Registrului Comerțului, este profesor universitar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata