Deputatul Cătălin Rădulescu îndeamnă parlamentarii argeșeni să lupte mai mult

Deputatul Cătălin Rădulescu i-a îndemnat pe demnitarii argeșeni să lupte mai mult pentru județ astfel încât să atragă cât mai multe proiecte. Conform demnitarului, dacă toți aleși din Argeș ar fi mai vocali în Parlament zona ar putea obține mult mai multe.

„Dacă județul Argeș nu este unit o să fim doar câteva voci în Parlament și nu o să obținem nimic. Noi trebuie să luam exemplu de la Dragnea cum se luptă pentru zona lui, așa trebuie să facem și noi. Ca să obți ce vrei trebuie să fi vocal, fiecare trage pentru el și pentru județul său” a declarat deputatul.

Cătălin Rădulescu a dat exemplul autostrăzii Pitești – Sibiu prin care a arătat importanța comunicării dintre parlamentari.

„Eu şi cu deputatul Mircea Drăghici ne-am ridicat şi am avut discuţii atunci când Şova a declarat ce a declarat, dintr-o proastă informare a celor de la CNADNR. El nu a spus oricum că nu se va face autostrada, ci nu din 2014. Ei, iată că se va începe de anul viitor, până la Râmnicu Vâlcea şi acum vor reface studiul de fezabilitate până la Sibiu pentru că nu este real. Am vorbit atât eu, cât şi Mircea, cu premierul Ponta şi am convenit că dacă, după refacerea studiului de fezabilitate costurile vor fi mai mici, aşa cum noi am zis, se va continua autostrada după încheierea tronsonului până la Râmnicu – Vâlcea, adică după 2016. Noi trebuie să îi demonstrăm premierului că nu ăla e studiul de fezabilitate corect, iar aşa vom începe mai devreme cu lucrarea de la Râmnicu Vâlcea către Sibiu“

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.