Deputatul de Argeș demis direct la cererea lui Ciolacu!

0

Decizia de excludere din PSD a fost luată în urma unei ședințe pe grupul online al partidului iar liderul Marcel Ciolacu a cerut colegilor sa-l excludă pe Aurel Bălășoiu, deputat de Argeș, fără a spune, în prima fază despre de este vorba și de ce se face acesta vinovat.

CITEȘTE ȘI: DEPUTATUL AUREL BĂLĂȘOIU EXCLUS DIN PSD ARGEȘ ÎN URMA UNUI SCANDAL SEXUAL CU MINORI!

Ulterior s-a aflat că solicitarea liderului Ciolacu a fost luată după ce s-au publicat în spațiul public imagini compromițătoare în care deputatul, fost primar al comunei argeșene Rociu, părea să întrețină raporturi sexuale cu minori, mai exact cu un băiat. Deputatul Aurel Bălășoiu a declarat că a luat act de decizia de excludere din PSD, dar că va lupta să-și dovedească nevinovăția. Pe pagina facebook a PSD Arges care pur si simplu s-a confirmat deciziei de la nivel național.

„Am luat act de decizia conducerii PSD de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. Rămânând consecvent principiilor sale, PSD Argeș se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României. Conducerea PSD Argeș”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata