Deputatul „Mitralieră” lovește din nou! „Să ceri deputaților să voteze legea prin care persoanelor susceptibile de COVID să li se ia mașinile, casele copiii și soțiile”

0

Deputatul Cătălin Rădulescu a făcut o serie de declarații scandaloase la prima conferință de presă pe care a susținut-o din partea PER. Deputatul „Mitralieră”, cum a fost supranumit de către presa centrală, a spus că s-a impus deputaților să voteze legea carantinării, dar și că populația ar trebui să meargă la pelerinaje religioase, chiar dacă riscul de infectare este mult mai mare.

Să ceri deputaților să voteze legea prin care persoanelor susceptibile de COVID să li se ia mașinile, casele copiii și soțiile (…). Noi suntem oamenii care ne-am opus restrângeri drepturilor și libertăților umane. Noi suntem oamenii care consideră că purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie niciodată în această țară. Cei care știu să se protejeze sau au boli grave pot să poarte această mască, dar nu susținem obligativitatea purtării măștii.

Noi suntem cei care ne-am bătut și ne vom bate pentru libertatea religioasă. Nu vom admite niciodată, așa cum am făcut în timpul pandemiei, închiderea bisericilor, ca omul să nu meargă să se roage, ca omul să nu poată să își exprime libertatea religioasă ca să meargă să se roage într-o biserică. (…) Nu admitem ca oamenii să nu poată să facă pelerinaj (…).

„Bătrânii noştri au fost ţinuţi ca la Auschwitz”

De asemenea, în urma deciziilor luate de autoritățile centrale, „bătrânii au fost ținuți ca la Auschwitz”.

Bătrânii noştri au fost ţinuţi ca la Auschwitz. Dreptul lor a fost restrâns ca să fie ţinuţi în casă. Pe nimeni nu a interesat că nu au bani de măşti (…) Eu sunt medic. ştiu ce este această pandemie. Am ajuns la 6.000 de morţi. Medicii de la PSD când au fost serioşi? Când au minţit poporul? Din februarie până acum s-a înspăimântat. Nu e niciun sprijin din partea Guvernului, dar ne-a plăcut să înfricoşăm lumea” a completat Cătălin Rădulescu.

Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD în urma unor declarații controversate. Deputatul „Mitralieră” a s-a poziționat împotriva purtării măștii dar, cu ocazia deschiderii Spitalului de la Mioveni, a declarat că „aparatul de termoscanare ia datele persoanei căreia i se ia temperatura”.

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata