Deputatul Rădulescu -Mitralieră vrea să candideze de la partidul lui Victor Ponta

De cum a fost exclus din PSD Argeș, fără șansa de a mai putea fi primit în nicio organizație locală a partidului cel puțin pe perioada hegemoniei lui Ciolacu, deputatul Cătălin Rădulescu își caută partid.

Și nu unul oarecare, ci neapărat unul care să-l scoată, din nou, deputat. Dată fiind prietenia pe care se laudă că o are cu Victor Ponta, „Mitralieră”, a pus ochii pe ProRomânia Argeș, partid care nu a obținut deloc un scor rău la ultimele tururi de alegeri.

Douăzeci de primari, pesediști sau liberali!

Douăzeci de primari – asta i-a promis Rădulescu lui Victor Ponta, președintele partidului, că îi aduce la filiala din Argeș dacă-l pune cap de listă la alegerile parlamentare și președinte, musai! Și de la PSD și de la PNL (posibil să fi promis vreo doi și de la UDMR, că nu-l doare gura).

Până la campania electorală, deputatul exclus din PSD Argeș fără drept de apel, definitiv și iremediabil, caută loc, pe liste și, eventual, un post de președinte de filială. Și cum la Argeș nu are cum să se „lipească” de PSD, PNL și USR-Plus, iete că s-a îndreptat către al patrulea plasat în urma ultimelor alegeri locale, și anume, ProRomânia.

Este ceva timp de când Rădulescu a început tatonările pe lângă Victor Ponta și neîncetat i-a promis o zestre spectaculoasă de primari care, chipurile, l-ar urma la ProRomânia făcând filiala de la Argeș cea mai „bogată” din țară.

Bogdan Ivan, liderul ProRomânia Argeș : EXCLUS!

Întrebat despre informația privind înscrierea lui Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră” și cunoscut la nivel național pentru ieșirile sale publice extrem de spumoase, Bogdan Ivan a răspuns sec: „EXCLUS!”

„Echipa de la ProRomânia merge înainte la fel de unită. Este o echipă care a muncit cu greu pentru rezultatele de la ultimele tururi de alegeri care au fost obținute datorită unității” ne-a declarat liderul ProRomânia Argeș, Bogdan Ivan, vicepreședinte al partidului.

Acesta a amintit că filiala din Argeș a obținut cel mai bun scor la alegerile prezidențiale, a ieșit pe locul al doilea la cele europarlamentare iar la locale s-a clasat în primele zece din țară. „Avem 94 de consilieri locali și județeni, un primar și organizații în 90 de localități din Argeș” a adăugat liderul ProRomânia Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.