Deputatul rătăcit a regăsit Piteștiul! Selfie din liftul către sala de fitness!

0

Trei zile-n Parlament. Ne scuzați! Din când în când în Parlament și mai des prin studiourile televiziunilor centrale, Ionuț Moșteanu și-a adus aminte de origini. Și de afacerile băștinașe. Cine e Moșteanu? Era cât pe ce să uităm și noi, ăștia care lucrăm în presă! Așa că vă reamintim și dumneavoastră: este un „derutat”, ne scuzați, deputat de Argeș ales din 2016 pe listele USR de către argeșeni. E la al doilea mandat. Sau mai pe scurt, e de vreo șase ani la București pentru a reprezenta interesele celor care l-au ales… cică.

În acești ani s-a remarcat la începutul primului mandatul când făcea plimbări pe la diverse evenimente organizate în județ, dar i s-a luat repede. S-a refugiat în platourile televiziunilor centrale unde nu plouă, nu e burniță sau caniculă. Piteștiul a rămas departe, deși în 2020 se vedea primarul municipiului reședință de județ.

Ei, astăzi, a făcut o vizită în provincie. Dar… să nu vă așteptați pentru a lua pulsul piteștenilor, al facturilor imense la gaze și electricitate, ci să tragă de niște fiare la o sală din centrul Piteștiului! Dar, na!, fiind o vizită aporape istorică între votanții care l-au trimis în Parlament, trebuia să imortalizeze momentul: Moșteanu și-a tras un sefie… cu fântânile din perioada lui Pendiuc în fundal!

O fi bine, o fi rău? Vedem în 20 24!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata