Derby-ul orgoliilor

Stadionul „Nicolae Dobrin” va fi mâine gazda unui meci considerat derby local în fotbalul argeşean: F.C. Argeş – CS Mioveni. Ieri, antrenorii şi jucătorii celor două formaţii s-au întrecut în declaraţii „războinice” care vor continua şi se vor finaliza sâmbătă seara pe gazonul stadionului din Trivale. Va fi un meci al ambiţiilor, al orgoliilor personale şi de grup, în care câştig de cauză vor avea cei care la ora meciului vor fi mai capacitaţi şi mai în formă sportivă, nu doar la nivel declarativ. Înaintea acestei întâlniri, F.C. Argeş ocupă locul 11 cu 7 puncte, iar CS Mioveni este pe locul 6 cu 13 puncte.
Adrian Dulcea, antrenor secund F.C. Argeş: „Ne este dor de Liga I!“
Antrenorul-jucător Adrian Dulcea spune că nu se teme de acest meci. „Nu ne temem de acest meci pe care îl consider ca  unul normal de campionat, şi cum noi ne pro­punem să câştigăm fiecare partidă, cu atât mai mult vrem să obţinem cele trei puncte cu cei de la CS Mioveni.  Adversarii noştri au în echipă jucători cu mare experienţă, dar şi tineri care s-au încadrat bine în angrenajul echipei şi până acum şi-au făcut datoria cu brio. CS Mioveni este într-o formă bună şi vine după trei victorii consecutive, serie pe care sperăm să o întrerupem printr-o victorie în partida de sâmbătă. Vrem să urcăm în clasament, şi pentru că ne este dor de Liga I, vom face tot ce putem să revenim acolo unde ne este locul, adică în Liga I”, spunea Dulcea.
Flavius Stoican, antrenor principal CS Mioveni: „Vom aborda meciul numai la victorie!”
În replică, tehnicanul galben-verzilor, Flavius Stoican spune că „vrem să obţinem cele trei puncte puse în joc. Vom aborda meciul cu toată seriozitatea, numai la victorie, dar nu ne va fi uşor pentru că F.C. Argeş este în foame de puncte şi nu stă bine în clasament. După cele trei victorii consecutive, sperăm să o obţinem şi pe a patra. Avem un moral bun, şi jucătorii noştri vor evolua cu aceeaşi seriozitate şi determinare ca în partidele precedente. În plus, vor reveni cei doi jucători importanţi pentru echipa noastră, Andrei Mărgăritescu şi Emil Dică”.
Monel Cârstoiu: „Vom câştiga şi vom arăta cine are valoare“
„Meciul nostru cu CS Mioveni este acum  un derby precum Steaua – Dinamo. Sunt orgolii mari, ambiţii ale fiecărui jucător pentru a demonstra cine este mai bun. Chiar dacă au jucători cu multă experienţă în Liga I, eu sper că vom câştiga partida şi vom demonstra cine are valoare. După egalul de la Timişoara avem un moral bun, lucru care ne-a cam lipsit până acum, aşa că vom obţine victoria în meciul cu CS Mioveni”, spunea Monel Cârstoiu, unul din cei mai importanţi jucători ai grupării alb-violete.
Neaga: „Am o strângere de inimă…“
„Sunt sigur că va fi un meci al orgoliilor, iar cei de la F.C. Argeş vor încerca să demonstreze că meciul nostru din Cupa României, când i-am învins cu 6 – 0, a fost un accident. Vor să arate o altă faţă, dar noi ne vom face jocul nostru şi vom câştiga din nou. Suntem într-o perioadă bună pe care nu vrem să o întrerupem tocmai cu F.C. Argeş. Este adevărat că voi avea o strângere de inimă când voi intra pe terenul pe care m-am consacrat, este normal să ai o strângere de inimă atunci când te întorci acasă…  Am mai dat gol în poarta Argeşului când jucam la Steaua, iar acum sigur că mi-aş dori să înscriu din nou, dar important este să câştige echipa.
Alin Popa: „Sper să înscriu măcar un gol!“
După ce a marcat etapa trecută două goluri la Timişoara, Alin Popa vrea să înscrie şi în poarta celor de la CS Mioveni. „Sigur că vreau să dau măcar un gol, şi sper că o pot face. Este un adevărat derby al fotbalului argeşean. Avem mare încredere că vom obţine victoria după meciul bun de la Timişoara. Vor conta foarte mult pentru noi cele trei puncte; ne vor da încredere pentru finalul turului de campionat, şi vom urca în clasament”, spunea Alin Popa.
Cosmin Năstăsie: „Este o bucurie să revin pe stadionul unde am cunoscut atâtea bucurii“
Fost jucător la F.C. Argeş, unde a cunoscut consacrarea ca fotbalist în Liga I. Cosmin Năstăsie este bucuros că revine pe gazonul stadionului „Nicolae Dobrin”, chiar dacă este în postura de adversar al Argeşului. „Dincolo de ambiţiile dintre cele două echipe, acest meci nu este cu nimic mai special pentru mine. Sunt bucuros că revin pe stadionul unde am cunoscut mute bucurii. Dacă o să dau un gol? Cine ştie? Eu îmi doresc acest lucru, dar vom vedea ce va fi. Este o mare bucurie să revin şi să joc din nou pe acest teren. Cel mai bine îmi place să evoluez ca mijlocaş central dar şi ca al doilea vârf de atac”, a declarat Coco Năstăsie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.