Descinderi ale mascaților în miez de noapte! Au speriat un bărbat nevinovat!

0

Un bărbat a trecut prin momente cumplite din cauza mascaților care au greșit locația în timpul unei descinderi la primele ore ale dimineții. Conform protocolului, forțele speciale ale Poliției au mers la 6 dimineața pentru a efectua o percheziție la capul unei rețele de infractori, dar din cauza ordinii greșite de pe avizierul scării unde locuiește bărbatul, mascații au confundat ușa. Au bătut cu putere în ușă, au intrat în apartament și l-au pus la pământ pe bărbatul proaspăt trezit din somn.

„Am ieşit din dormitor, se auzeau bătăi puternice în uşă. Deschide, Poliţia, Poliţia! Eu am crezut că este o glumă. Am deschis uşa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate şi m-au pus jos”, a povestit Claudiu Neag, bărbatul confundat cu un infractor.

Până la urmă, oamenii legii și-au dat seama că au greșit „destinatarul” în momentul în care l-au legitimat. „Ne scuzați că v-am deranjat”, ar fi spus mascații la plecare. Pentru bărbatul speriat nu a fost suficient. Acum, el spune că va acționa în instanță oamenii legii.

Infractorul era la două apartamente distanță

De fapt, polițiștii îl căutau pe vecinul său, de la două apartamente distanţă, suspect într-o serie de furturi. Potrivit Poliției, cinci hoți care au spart în mod repetat un depozit din Dej de unde au furat hârtie igienică în valoare de 220.000 de lei au ajuns în arest.

„La data de 13 decembrie, în jurul orei 6.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, cu sprijinul jandarmilor au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5 bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, au informat reprezentanții IPJ Cluj. Cei în cauză sunt bănuiți că în perioada 12 iunie-8 august au sustras din depozitul unei societății comerciale din municipiul Dej, mai mulți paleți cu produse de hârtie în valoare de peste 220.000 de lei.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DOUĂ TAB-URI DE ARMATĂ S-AU CIOCNIT ÎN PITEȘTI! TRAFIC PARALIZAT!

„Cercetările derulate de polițiști au condus la identificarea autorilor, iar la data de 13 decembrie, 4 dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Dej, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Cu ocazia perchezițiilor au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, cercetările fiind continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, au adăugat reprezentanții Poliției, potrivit Adevărul.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata