Descoperire macabră a vameșilor în sicrie! Sute de migranți – traficați!

Sute de migranți ascunși în sicrie și frigidere au fost descoperiți de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să iasă din țară. Este vorba de 270 de persoane care au plătit sume consistente pentru a ajunge în diferite țări din Europa.

Potrivit procurorilor anticorupție, oamenii care și-au riscat viața au spus că au fost nevoiți să stea ore în șir în spații închise ermetic unde se putea respira cu greu sau între mărfuri care nu erau bine ancorate.

Procurorii DNA ar fi documentat nu mai puțin de 10 transporturi de acest gen până la această oră. În total, 270 de oameni care proveneau din India, Pakistan, Bangladesh și care au plătit bani grei pentru a fi trecuți peste granițe și să ajungă în Occident. Mai exact, între 3.500 și 5.000 de euro erau sumele cerute de traficanți unei singure persoane.

Procurorii mai spun că banii câștigați de traficanți ar fi fost investiți în case, în mașini dar și pentru a cumpăra alte tiruri cu care să poată face transporturi mai mari de migranți. Tirurile aparțineau membrilor grupării sau unor societăți care erau controlate de membrii grupării.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.